VAIHTOLAVAPALVELU

Millainen lava sopii sinun tarpeisiisi?

Remontit, saneeraukset, pienet maansiirtotyöt ja taloyhtiöiden piha- ja varastosiivous kökät ovat oivallisia vaihtolavojen käyttökohteita. Lisäksi koneiden ja laitteiden siirtoon löytyy konesiirtolavoja.
Vaihtolavoja on eri kokoisia. Remonttijätteelle paras valinta on iso 18 m³ vaihtolava. Purkutyömaille kannattaa ottaa useampi vaihtolava, jolloin jätteet voidaan lajitella jakeittain. Tämä tuo säästöjä tyhjennyskustannuksissa.
Taloyhtiön piha- varastokökkään kannatta varata myös iso vaihtolava.
Samalla lavalla voidaan kuljettaa jäteasemalle puutarhajätteet sekä ulkovarastojen ja asuntokohtaisten varastojen tarpeettomaksi käyneet tavarat.
Pieniin kohteisiin riittää useimmiten 10 m³ vaihtolava.
EP:n vaihtolavapalvelu pystyy palvelemaan myös maanrakentajia joustavasti. Omakotitalon salaojitusremontissa toiseen vaihtolavaan voidaan kuormata poisajettava jätemaa. Toisessa siirtolavassa voidaan säilyttää salaojamursketta. Puutarha pysyy siistinä.

Vaihtolavaa tilatessa

Vaihtolava kannattaa tilata hyvissä ajoin, jotta saat lavan haluamanasi ajankohtana. Sesonkiaikaa ovat kevät ja syksy, jolloin on syytä varmistaa saatavuus.
Tilauksen yhteydessä kartoitetaan lavan käyttötarve, sovitaan alustava vuokra-aika ja lavan toimituspaikka. Lavan tuontiin ja kyytiin ottamiseen tarvitaan lavan ja auton yhteismitan pituinen esteetön tila.

Roskalavalle EIVÄT kuulu painekyllästetty puu, asbesti, öljyt ja maalit, elektroniikka, autonrenkaat, akut ja elintarvikkeet.
Mistä lavavuokran hinta muodostuu?

Vaihtolavan kustannukset koostuvat päivävuokrasta, kuljetuksesta ja tyhjennyksestä. Päivävuokra sisältää lavavuorokauden. Vuokralla pyritään saamaan lavalle kohtuullinen kiertonopeus ja vältytään varastointikäytöltä. Kuljetusrahti riippuu lavojen tuonnin ja noudon matkoista, hinnoittelu on kilometriperusteinen. Jätemaksut ovat jäteasemakohtaisia, jolloin eri jätejakeille on määritelty hintansa. Sekajäte on yleensä kalleinta, minkä vuoksi omatoiminen lajittelu kannattaa aina, jos siihen on mahdollisuus.EP-vaihtolavapalvelu @2020